Hartjes van pinda's



Ingredienten;
Deeg;
-         ½ kg meel
-         125 gram boter
-         Kleine glas bloesemwater
-         Theelepel poedersuiker
-         Zout
-         Water
Vulling
-         ½ kilo Pinda’s (geroosterd en gemaald)
-         250 gram poedersuiker
-         Kaneel
-         Beetje mazhar
Versiering;
-         Nappage

Bereidingswijze;
Kruimel de meel & boter goed samen, voeg daarna de bloesemwater, poedersuiker, zout & water toe, en kneed dit goed (ongeveer 10 minuten) laat het deg voor 5 minuten rusten. Maak in tussentijd de vulling klaar: Meng de Gemalen pinda’s met de suiker, kaneel & bloesemwater.
Pak nu het deeg en rol dit dun uit, Pak de pindavulling maak hier een lange ronde staaf van, leg deze op het deeg. Rol het deeg er zo overheen dat ze staaf bedekt is met het deeg, snij nu de overtollige deeg eraf. Pak nu de staaf en snij er middelgrote rondjes uit,
pak 2 rondjes en leg deze tegen elkaar aan, en maak er nu een harten vorm van (zie video).

Doe ze nu in de oven voor ongeveer 20 minuten. 

Als ze afgekoeld zijn smeer je er nappage op.